Totti zwaar teleurgesteld na drama

Maikel (WeebI)
Het drama dat zich gisteravond afspeelde in Manchester is logischerwijs niet in goede aarde gevallen bij Francesco Totti. Zijn ploeg AS Roma ging in Engeland met maar liefst 7-1 onderuit.

De Romeinen hadden nog een goede uitgangspositie na het eerste duel tegen United in Italië (2-1), maar zagen hun Europese hoop in slechts negen minuten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Michael Carrick, Alan Smith, Wayne Rooney en Cristiano Ronaldo scoorden allen voor rust. Nogmaals Ronaldo en Carrick, samen met Patrice Evra zorgden voor de zeven treffers na rust. Daniele de Rossi wist tussendoor nog voor de eretreffer te tekenen.

Totti bleef verbijsterd achter op het veld van Old Trafford en was zwaar teleurgesteld. "Het is de meest trieste avond van mijn carrière geweest", aldus de international. "Ik heb nog nooit zeven doelpunten tegen gekregen in een Europees duel. We kregen drie goals tegen in negen minuten; we probeerden wel te reageren, maar de omstandigheden waren er niet naar."

Ondanks het feit dat de Engelsen voor de monsterscore zorgden, wil de Italiaan graag nog eens tegen de Mancunians spelen. "Ik zou best nog eens de kans willen hebben om zo'n wedstrijd als deze te spelen, maar dan met een ander resultaat. Onze fans bleven ons steunen, en daarvoor zou ik ze dolgraag iets terug willen geven."