Kluivert wil zich laten gelden in slotfase

Luuk (Arockalypse)
Sinds zijn komst bij PSV speelde Patrick Kluivert afgelopen zaterdag in het duel tegen NAC Breda voor het eerst de volle 90 minuten. Na afloop verklaarde de spits dat hij zich vaker wil laten gelden voor zijn club.

In de Volkskrant legt de spits het een en ander uit over zijn toekomst bij PSV: "Ja, ik weet wat de mensen zeggen. Kluivert is over. We zullen zien, ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer 90 minuten gespeeld en ik ben redelijk hersteld. Het meeste last heb ik nog van mijn rug, met mijn knieën gaat het wel".

Kluivert drukt vervolgens de beweringen de kop in dat de spits, die overkwam van Valencia, het niet meer op zou kunnen brengen: "Als jij bijna een hernia zou krijgen, zou ik jou wel eens willen zien. Snel loskomen gaat moeilijker, losdraaien gaat stroever. Vraag het mensen maar die topsport bedrijven en dezelfde klachten als ik hebben. Toch wil ik me vaker laten gelden voor PSV, want ik wéét dat ik het nog in me heb".

Grote vraag is of trainer Ronald Koeman het aandurft om de spits te laten beginnen in het Champions League duel met Liverpool. "Als het aan mij ligt start ik. Of ik de wedstrijd uitspeel weet ik niet, ik denk het niet", aldus Patrick Kluivert.