Kolles positief na Australië

John (Spooky4u)
Spyker F1 teambaas Collin Kolles kijkt ondanks de tegenvallende prestaties in Australië met een positief gevoel naar de toekomst."Ik heb een heel goed gevoel over gehouden aan dit weekend. Extreem positief ben ik zelfs", zegt Kolles.

Tijdens de eerste race van het seizoen zag de Duitser zijn eerste coureur Christijan Albers in de dertiende ronde uitvallen, terwijl debutant Adrian Sutil op de ronden achterstand de finish haalde. "Ons grootste probleem is de kwalificatie. We krijgen maar niet genoeg warmte in de banden, althans niet op het circuit van Melbourne. Maar als je kijkt naar de tijden die Adrian reed in de race en die vergelijkt met andere teams, dan zie je dat we eigenlijk best competitief waren. Voor de race in Maleisië krijgen we weer nieuwe onderdelen en als we de computer moeten geloven dan wordt dat een grote stap voorwaarts. Maar we moeten nog zien hoe zich dat naar het echt zal vertalen."

Kolles denkt dat Albers na zijn uitvallen nog meer gebrand zal zijn op een goed resultaat in de komende races: "Christijan had een moeilijk weekend, maar hij is een vechter en een hele snelle coureur. En hij zal sterker terugkomen. Nu moeten wij er nog voor zorgen dat we beter worden. We hebben een duidelijk doel voor ogen en we zullen wel zien of we dat gaan halen. Maar ik ben heel positief voor de toekomst."