Van Bommel: "Hoop op CL-finale tegen PSV"

Sjors (Sj0rSz)
Er is een kleine kans dat Mark van Bommel, speler van Bayern München, in de Champions League tegen PSV zal spelen. Tijdens de loting van vorige week vrijdag werd de Duitse club aan AC Milan gekoppeld en ook in de halve finale zal de ploeg van de Nederlander niet in Eindhoven spelen.

Mocht het in de toekomst gebeuren dat Van Bommel terugkeert op de Nederlandse velden, dan gaat zijn voorkeur uit naar PSV. "k heb het al beloofd en kan mij niet voorstellen bij een club als Feyenoord of AZ te spelen", aldus de middenvelder die in het verleden ook voor de Eindhovenaren speelde.

"Ik ben blij dat we in de kwartfinale van de Champions League niet tegen PSV geloot hebben, want ik mis die beide wedstrijden nu. Dan moeten we maar in de finale tegen elkaar spelen", vervolgt de Nederlander, die zaterdag met Bayern München tegen Eintracht Frankfurt speelt.

"Zondag volg ik natuurlijk PSV - Ajax, die kan ik hier bekijken. Ik denk dat PSV wint, maar als het gelijk speelt is het ook goed. Ik verwacht zeker dat ze de titel halen, dat kan niet meer fout gaan.", meldde Van Bommel tot besluit.