Koevermans: "Het lijkt wel of het niet ophoudt"

Olga (Nuongirl)
Danny Koevermans reageerde opgetogen op zijn selectie voor het Nederlands elftal, maar was minder blij met de loting voor de kwartfinales van de UEFA Cup, waarin AZ werd gekoppeld aan Werder Bremen.

Koevermans hoorde het nieuws van zijn uitverkiezing voor Oranje van zijn teamgenoten. “Ze zaten allemaal op internet te kijken en toen gingen ze heel hard mijn naam schreeuwen. Het lijkt wel of het niet ophoudt met me. Mijn uitverkiezing zal wel weer een nationale discussie worden, want dat gebeurt met elke debutant bij Oranje. Maargoed, ik zie het allemaal wel. Eerst ga ik me maar eens in Noordwijk melden. Wanneer is dat eigenlijk, dinsdag of woensdag?”

Over de loting voor de kwartfinales om de UEFA Cup was Koef minder vrolijk. “Een vervelende loting. Maar alle ploegen die we hadden kunnen loten zijn natuurlijk moeilijk. Of het een nadeel is dat we eerst thuis moeten? Dat weet je toch nooit. Tegen Kayserispor speelden we ook eerst thuis en dat pakte vervolgens goed uit. We moeten in ieder geval op 5 april een uitslag neerzetten in het DSB Stadion.”