Sno, Beerens debuteren in selectie Jong Oranje

Olga (Nuongirl)
De bondscoach van Jong Oranje, Foppe de Haan, heeft Evander Sno en Roy Beerens opgenomen in de selectie van Jong Oranje voor de oefenduels tegen Tsjechië en Ierland.

Sno, middenvelder van Celtic, maakte deel uit van de voorlopige selectie van Oranje, maar werd niet opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels tegen Roemenië en Slovenië. Zowel Sno als Beerens kwam nog niet eerder in actie voor Jong Oranje.

Kenneth Vermeer, Royston Drenthe, Luigi Bruins en Tim Vincken zijn allen hersteld van hun blessures en zijn weer opgeroepen door De Haan. Ook verdedigers Frank van der Struijk en Ryan Donk maken deel uit van de selectie. Die laatste twee zaten niet in de voorlopige selectie van Jong Oranje.

Selectie Jong Oranje

Doel: Kenneth Vermeer (Ajax), Boy Waterman (AZ).

Verdediging: Ryan Donk (AZ), Royston Drenthe (Feyenoord), Calvin Jong-a-Pin (sc Heerenveen), Arnold Kruiswijk (FC Groningen), Frank van der Struijk (Willem II), Ron Vlaar (Feyenoord), Gianni Zuiverloon (sc Heerenveen).

Middenveld: Ismaïl Aissati (FC Twente), Otman Bakkal (FC Twente), Luigi Bruins (Excelsior), Hedwiges Maduro (Ajax), Evander Sno (Celtic).

Aanval: Roy Beerens (NEC), Julian Jenner (AZ), Maceo Rigters (NAC Breda), Tim Vincken (Feyenoord).