Fischella blijft positief

John (Spooky4u)
Giancarlo Fisichella staat dit seizoen voor de zware taak om het gat dat wereldkampioen Fernando Alonso heeft achtergelaten op te vullen. Ondanks dat velen denken dat de Italiaan hier niet toe in staat is, ziet hij het zelf nog steeds positief in.

In 2006 won Renault F1 acht van de achttien races, waarvan Alonso er zeven van op zijn naam schreef. Fisichella denkt dat Renault nog steeds voor de eindoverwinning kan gaan, ondaks dat een belangrijke speler het team heeft verlaten. "De wagen is goed, misschien nog wel beter dan de R26", vertelt 'Fisico',"De potentie om te winnen is aanwezig, maar ik denk dat 2007 niet alleen een strijd zal worden tussen Ferrari en Renault, maar dat ook teams als McLaren en BMW zich aan de kop van het veld melden. Dus om acht races te winnen is een erg optimistische gedachte."

Fisichella is er wel van overtuigd dat Renault op dit moment absoluut één van de titelkandidaten is: "Op dit moment zijn we zeker een titelkandidaat, al moeten we een klein beetje extra snelheid zien te vinden voor de eerste races, maar veel zal van de ontwikkelingen in het middenseizoen afhangen, en hoe snel we kunnen reageren op ontwikkelingen bij andere teams."