E. Koeman: "Typisch Feyenoord-duel"

Sjors (Sj0rSz)
Feyenoord is er vanmiddag niet in geslaagd om van ADO Den Haag (3-3) te winnen. Hierdoor liep de ploeg belangrijke punten mis in de strijd om een playoff-plaats. De trainer van de Rotterdammers, Erwin Koeman, bleef nuchter onder de prestatie van zijn team.

"De laatste twee jaar hebben we hier verloren, nu niet. Eigenlijk is het een topdag voor ons", grapte Koeman. De oefenmeester was overigens van mening dat Feyenoord het niet verdiende om te winnen. "We maakten te veel fouten om hier een overwinning te boeken. Het was een typische Feyenoord-wedstrijd. Onze doelpunten waren mooi, maar aan de andere kant verdedigden we soms ook weer kinderlijk eenvoudig."

De trainer van Feyenoord had overigens zijn twijfels bij de strafschop, welke door scheidsrechter Roelof Luinge werd aan ADO Den Haag werd toegekend. De Rotterdammers verdedigden toen een voorsprong van 2-1. "Ik twijfel of 'onze vriend' bij dat moment juist handelde."

Lex Schoenmaker, trainer van de Haagse residentieclub, had er minder problemen mee dat zijn club een penalty kreeg. "Volgens mij maakte Feyenoord in de eerste wedstrijd tegen ons ook een discutabel doelpunt. En een mazzeltje kunnen we hier wel gebruiken, want we winnen niet zoveel. Zelfs de toss niet."