Raad en Win!

Olga (Nuongirl)
Weet jij welke FOK!sport crewleden dit zijn? Mail dan je antwoorden voor zondag 25 februari 20:00 uur naar sportprijsvraag@fok.nl.Ook kun je een PM sturen naar foksport. Door op de foto's te klikken worden ze vergroot. Geef duidelijk aan welke username bij welke foto hoort.

Valt er ook wat te winnen?

Jawel. We geven twee officiële Nederlands elftal shirts weg, een uitshirt en een thuisshirt. Deze shirts worden beschikbaar gesteld door Sportstore.nl.


1.Deze nieuwsposter uit Twente is vooral bekend om zijn uitspraak dat hij niet van voetbal houdt. Behalve nieuwsposten doet hij nog aan devven van FOK!sport. Op FOK!sport plaatst hij voornamelijk F1posts.


2.If I had a hammer, of zijn username daarvan is afgeleid is onbekend. Begon als nieuwsposter sport, maar daarmee is hij gestopt en nu devvt hij aan FOK!sport.


3.Autosport poster, nauwelijks op het openbare forum aanwezig, sinds 13 maart 2006 sportcrew. Zijn echte naam is Joris


4.Deze Noord-Brabantse man zie je behalve op FOK!sport ook geregeld sportnieuws posten op de frontpage en is geen familie van Sjimmie.


5.Man, is veel te vinden in het sportforum en dan vooral in de autosporttopics. Houdt daarnaast van klussen in het huis, en heeft dan ook een eigen topic in K&W. Post voornamelijk autosportnieuws.


6.Deze man schrijft voornamelijk over autosport, werd op het forum verkozen tot Sportbabe van 2005. Je zult het niet geloven, maar hij heet geen Casper.


7.Hij is een man en groot F1-fan. Schrijft veel historische verhalen, maar is daarnaast ook te vinden op het forum, en dan vooral in de subfora muziek en FTR.