Honda moet sneller

John (Spooky4u)
Jenson Button is bang dat hij komend seizoen niet voor de overwinningen zal kunnen gaan. Volgens de Brit is RA107 nog lang niet zo snel als de concurrenten.

"Of we net zo snel zullen zijn in Australië als Renault, Ferrari en McLaren? Ik weet het niet", vertelt Button, "Ik zou graag willen dat de wagen wat sneller was, maar dat vindt iedereen, omdat we niet de snelheid hebben van de top teams, en dat is teleurstellend. Maar we hebben een goede balans in de wagen en de we hebben al flink progressie geboekt en hopen dat nog meer te vinden hier in Bahrein."

Door de snelheid die Honda afgelopen seizoen liet zien, waren velen van mening dat Honda een grote outsider zou zijn voor het kampioenschap. Maar de tijden in Valencia tijdens hun eerste tests waren niet naar verwachting. "De nieuwe wagen is beter dan de oude en dat is positief. Maar toen we in Valencia arriveerden stonden we niet op de plek die we hadden verwacht. Het grootste probleem was dat we geen balans in de wagen konden vinden, en we waren ver verwijderd van snelle tijden", besluit de coureur.