Michael tipt Williams coureurs als outsiders

Sander (sanger)
Als we Sam Michael mogen geloven zijn Nico Rosberg en Alexander Wurz de outsiders van volgend seizoen. Het team van Williams lijkt op de goede weg na de teleurstellende prestaties van vorig seizoen. De technische man van het team heeft veel vertrouwen in allebei de coureurs.

"Nico kwam vorig jaar in de Formule 1 en leverde fantastisch werk. Hij maakte een aantal rookie-foutjes gedurende het jaar, maar over het algemeen deed hij uitstekend zijn best en dat is waarom hij nog steeds bij het team zit. Iedereen weet nog wat hij deed in Bahrein (het neerzetten van de snelste ronde in zijn eerste Grand Prix ooit) maar daarna lieten we hem eigenlijk vallen bij zowel de betrouwbaarheid als de prestaties. Maar we wisten waar zijn prestaties lagen ten opzichte van anderen en hij hield zichzelf het hele jaar goed staande. Er rust een slim hoofd op zijn schouders en nu heeft hij een jaar ervaring achter de rug. Hij is fit en klaar om dit jaar een goede uitdaging aan te gaan," is Sam Michael positief gestemd.

Ook de inbreng van Alexander Wurz wordt niet vergeten door Michael: "Al vanaf de eerste dag dat Alex het bedrijf binnenliep was het duidelijk hoe intelligent hij was, en hij heeft direct zijn steentje bijgedragen door dit team de goede kant op te helpen. Op het gebied van ontwikkeling heeft hij een goede inbreng voor de suspensie, de afstelling voor de wagen, elektronica, bandenontwikkeling en zelfs een aantal punten op het gebied van aerodynamica. Om eerlijk te zijn komt dit alles omdat hij een zeer logische gedachtegang heeft."