Wat gebeurde er op........

Wouter (ziggyziggyziggy)
In het kader van vijf jaar FOK!sport brengen we je de gehele maand februari de serie Wat gebeurde er op...... Aan de hand van nieuwsberichten duiken we terug in de geschiedenis van FOK!sport.

13 februari

2006
- De eerste geruchten dat Raymond van Barneveld zou overstappen naar de PDC, steken de kop op.
- Drievoudig Olympisch en wereldkampioen speerwerpen en houder van het wereldrecord Jan Zelezny kondigt het einde van zijn loopbaan aan.
- Betis Sevilla moet het in de wedstrijd tegen AZ zonder middenvelder Marcos Assunçao stellen, die tijdens een training geblesseerd raakte.

2005
- Petter Solberg wint de Rally van Zweden.
- Rickmans wordt coördinator van FOK!sport, naast mbn en Dubbeldrank.
- Jens Voight wint de Ronde van de Middellandse Zee.
- Jaap Stam speelt zijn 350e wedstrijd van zijn carrière, het duel tussen AC Milan en Reggina. Milan wint na een eigen doelpunt van Zamboni.

2004
- De Formule 1-teams dreigen de Grand Prix van San Marino te boycotten. Ze zijn bang voor vervolgingen als er een zwaar ongeval gebeurt.
- Giorgio Pantano tekent voor een jaar bij Jordan. Hij neemt het stoeltje in dat lange tijd naar Verstappen leek te gaan.
- Dick Advocaat verlengt zijn contract als bondscoach tot na het WK van 2006.

2003
- De gemeente Rotterdam verbiedt Sparta om het eigen stadion te koop te zetten. De gemeente vreest een financiële tegenvaller voor de club.