R. Koeman: "Twijfel in het elftal"

Sjors (Sj0rSz)
Ronald Koeman, trainer van PSV, was na de wedstrijd tegen Sparta teleurgesteld. Op het Kasteel speelden de Eindhovenaren namelijk gelijk. Door dit nieuwe puntverlies is de vaderlandse competitie weer enigszins spannend.

"Vooral omdat we na de 1-0 niet bij machte waren om het Sparta echt lastig te maken. Je kunt zien dat er op dit moment toch een bepaalde twijfel in het elftal zit", was het commentaar van Koeman. Ajax, de huidige nummer twee, heeft nog maar drie punten achterstand op de koploper. De achterstand van de nummer drie, AZ, is nog één punt meer.

"Het ligt weer open. Nu wij hier ook punten laten liggen, gaat het snel. We zijn niet meer zo soeverein als voorheen. Tegenstanders hebben nu weer het idee dat er tegen ons wat te halen valt. Dat was voor de winterstop niet zo", vervolgt Koeman zijn verhaal. De oefenmeester baalde er overigens van dat PSV weer geen penalty kreeg. "Een tegenstander moet tegenwoordig een bal echt met twee handen vastpakken voor wij een strafschop krijgen. Maar daar wil ik het ook weer niet te veel over hebben. Dat wij hier gelijk spelen lag vooral aan onszelf. We hebben het zelf gewoon niet goed gedaan."