[Upd] Civard Sprockel bij selectie Oranje

Gerard (RedFever007)
Civard Sprockel is de nieuwste aanwinst voor het Nederlands Elftal. Na diverse afzeggingen van defensieve krachten kwam Marco van Basten uiteindelijk uit bij de verdediger van Vitesse. Ondermeer Jan Kromkamp, Urby Emanuelson en John Heitinga zegden al eerder af voor Oranje.

De 23-jarige Sprockel speelde tot op heden bijna alle wedstrijden voor de Arnhemse club. Slechts tweemaal kwam de van Excelsior gekochte verdediger niet in actie. Voor Sprockel is de selectie voor Oranje zijn eerste grote uitnodiging. In 2003 werd de toenmalige Feyenoorder opgeroepen voor de Nederlandse Antillen maar kwam daarvoor nooit in actie.

Update:
Civard Sprockel is nog niet op de hoogte van zijn uitverkiezing bij het Nederlands Elftal. Er is een aantal malen geprobeerd om contact te leggen met de speler, maar dat is tot nu toe niet gelukt. "Hij is spoorloos", licht een woordvoerster van Vitesse toe. "We weten echt niet waar hij is. Om die reden hebben we het ook op de website gezet. Misschien dat iemand hem kan inlichten."