Huntelaar wil zich terugknokken in basis

Olga (Nuongirl)
Tijdens de eerste training van het Nederlands elftal, gisteren, stond Klaas Jan Huntelaar in het middelpunt van de belangstelling. Iedereen wilde weten hoe de spits zich voelt, nu het er sterk op lijkt dat hij zijn basisplaats bij Ajax kwijt is.

Huntelaar blijft er zelf echter nuchter onder. "Ik vind het wel lekker dat ik even in een andere omgeving zit. Al weet ik nu natuurlijk niet of ik ook speeltijd krijg." aldus de spits die zondag een uur voor het duel tegen Feyenoord hoorde dat hij niet in de basis zou starten. "De trainer vond dat we tegen een statische verdediging speelden. Hij wilde met snelle aanvallers beginnen. Zei hij tegen jullie dat ik niet in vorm ben? Ik weet alleen wat hij tegen mij heeft gezegd."

"Of Ten Cate niet te veel van mij eist? Ach, ik ben een spits en wil gewoon veel doelpunten maken. Ik wil ook niet via de pers over dit onderwerp praten. Ik ga gewoon nog beter mijn best doen. Ik ga me terugknokken in de basis. Ajax staat nog maar vijf punten achter op PSV. Er kunnen nog mooie dingen gebeuren. Ik wil daar een bijdrage aan leveren."