R. Koeman: "Geen enkele speler krijgt rust"

Sjors (Sj0rSz)
PSV treedt donderdagavond in de sterkste opstelling aan. De ploeg van trainer Ronald Koeman kruist dan namelijk de degens met Go Ahead Eagles. De Eindhovenaren spelen de laatste achtste finale in het toernooi om de KNVB beker.

"We zijn de tweede seizoenshelft goed begonnen, in alle opzichten. Die lijn willen we doortrekken. We zullen geen spelers rust geven", was de toelichting van trainer Koeman.

Roda JC moet het opnemen tegen Jong AZ, welke voor een stunt hoopt te zorgen. Laatstgenoemde ploeg is de opvallendste verschijning bij de laatste zestien in het toernooi om de KNVB beker. De selectie van Marcel Bout denkt zelfs al aan 2002. Toen liep Jong Ajax de finale van het nationale bekertoernooi maar net mis. Toch hebben de beloften van AZ nog tegen geen enkele profclub hoeven spelen. In de voorgaande rondes wisten ze te winnen van ONS Sneek en SC Genemuiden. Toch is er ook een mogelijkheid dat Roda JC flink uit zal halen tegen de jonge spelers uit Alkmaar. De Limburgers wisten het toernooi in 1997 en 2000 op hun naam te schrijven.