[A1GP] Enerverende inhaalrace voor Ho-Pin Tung

Olga (Nuongirl)
Door keihard te werken heeft het A1 Team China team en hun Chinees Nederlandse coureur Ho-Pin Tung het weekend weten af te sluiten met een negende plek. Het hele weekend kreeg de jonge coureur de afstelling van de Team China auto niet optimaal voor elkaar, maar wist zich gedurende het weekend steeds verder omhoog te werken.

"Na de tijd traingen waren we heel erg teleurgesteld maar we hebben ons niet uit het veld laten slaan. Na een lange debrief voor de race hebben we besloten om de race afstelling compleet te veranderen wat een stap in de goede richting was. De snelheid was zeer goed in de feature race en ik kon best veel mensen inhalen. Als we de volgende race meteen de setup goed voor elkaar zal het een stuk beter verlopen als dit weekend."


De Duits F3 kampioen startte de sprintrace aan vanaf plek 17. Ondanks wat problemen met de remmen wist hij toch nog wat mensen in te halen en besloot de sprint race, die werd gewonnen werd door Team Duitsland, op plek 13. Voor aanvang van de feature race werden de problemen met de remmen door het team opgelost en wist Ho-Pin zich met goede rondetijden steeds verder naar voren te werken. Net als de sprintrace werd ook de feature race gewonnen door Team Duitsland met Ho-Pin geklasseerd op plek 9.