E. Koeman: "Straf UEFA geen excuus"

Sjors (Sj0rSz)
De trainer van Feyenoord, Erwin Koeman, maakte bekend dat de uitsluiting uit het UEFA Cup-toernooi geen reden was om met 4-1 van NAC Breda te verliezen. Volgens de oefenmeester zou dat een goedkoop excuus zijn, dus was het niet nodig om dat als reden aan te dragen.

Koeman was erg ontevreden over de vorderingen die zijn ploeg de laatste tijd heeft gemaakt. "We hebben een goed trainingskamp achter de rug. Maar dat geeft geen garantie dat je de eerste wedstrijd na de winterstop ook wint. Ik had gehoopt dat we iets verder waren geweest en dat we afstand hadden kunnen nemen van de zesde plaats. Maar alles blijft helaas open, spijtig genoeg."

Ook de aanvoerder van de Rotterdammers, Theo Lucius, was niet tevreden met het vertoonde spel. "We hebben twee weken heel goed getraind. Maar als je dan ziet hoe onbenullig wij beginnen, dan zakt je broek daar vanaf", aldus de middenvelder voor de microfoon van RTV Rijnmond. "We zijn al een half jaar bezig met een aantal jongens. Maar als ze dat niet oppakken dan houdt het een keer op. Ook al zijn het supertalenten of goede jongens, er zal een keer actie ondernomen moeten worden. Er moet weer scherpte komen. Dat kan alleen maar door mensen te passeren."