Xiang Sun: "Dit is echt ongelooflijk"

Sjors (Sj0rSz)
Xiang Sun kan nog nauwelijks geloven dat hij bij PSV mag gaan voetballen. De Chinese speler, welke in het verleden stage liep bij de Eindhovense ploeg, wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Shanghai Shenua.

"Ik kan gewoonweg niet beschrijven wat ik nu voel. Het is ongelooflijk. Vooral na alles wat ik de laatste dagen meegemaakt heb.Ik wil graag iedereen bedanken die aan deze transfer heeft meegeholpen", aldus een opgetogen Xiang.

In november was de verdediger al te gast in Eindhoven. Samen met zijn tweelingbroer Ji liep hij stage bij PSV. In eerste instantie kreeg het duo geen contract aangeboden, waardoor ze weer terug konden keren naar hun thuisland. De Eindhovenaren zochten verder naar een goede linksback, maar slaagden hier niet in. Daarom is er voor gekozen om Xiang de rest van het seizoen te huren.

De overeenkomst, welke tussen PSV en Shanghai Shenua is gesloten, geldt voor de duur van een half jaar. Hierna zal de Eindhovense ploeg gaan kijken of het mogelijk is om Xiang definitief naar het Philips-stadion te halen. Om dit mogelijk te maken is er een optie tot koop in het contract opgenomen.