Dronken spelers op training van Real Madrid

Harisz
Het gaat niet goed met Real Madrid. Naast het feit dat de twee laatste wedstrijden ruim verloren werden tegen respectievelijk Deportivo la Coruna (2-0) en Recreativo Huelva (0-3), zijn er ook problemen in de kleedkamers van Real Madrid.

Technisch directeur Predrag Mijatovic gaf toe tegen de Spaanse zender 'Cadena Sur' dat er een hoop dingen mis zijn. Op het gerucht dat het soms in de ochtend naar alcohol ruikt in de kleedkamers van de Madrilenen antwoordde de ex-speler van Real Madrid: "Die geruchten kunnen waar of niet waar zijn". Hoofdschuldige voor deze problemen is Ronaldo. Il Fenomeno zou een slechte invloed hebben op zijn jonge landgenoten Robinho en de nieuwe aankoop Marcelo.

Ronaldo maakt een erg moeilijk seizoen door. De spits werd uit de basis gespeeld door Ruud van Nistelrooy, is te zwaar en werkt niet hard op het veld. "Volgens mij is hij echt niet acht kilo afgevallen. Zijn gewicht blijft zijn probleem", aldus de technisch directeur.

Real Madrid zou overigens al snel van Ronaldo af kunnen zijn. Het blijkt dat het Saudische Al-Ittihad belangstelling voor de 30-jarige spits.