Fordham wil afscheid nemen op Lakeside

Sjors (Sj0rSz)
Andy Fordham heeft laten weten dat hij graag persoonlijk afscheid wil nemen van zijn supporters. Dit wil hij op het podium van Lakeside gaan doen, maar dan moet hij wel voor het einde van het toernooi uit het ziekenhuis zijn ontslagen.

Afgelopen maandag werd de wereldkampioen van 2004, voor aanvang van zijn eerste wedstrijd op Lakeside, afgevoerd met de ambulance. In het ziekenhuis werd hij meteen onderzocht. Hieruit bleek dat de darter een zware infectie aan zijn longen heeft. Hier hebben de artsen inmiddels vocht uit verwijderd.

Toen Fordham werd afgevoerd door het personeel van de ambulance zongen de aanhangers van de darter: "There's only one Andy Fordham." Jenny Fordham heeft aan BBC laten weten dat haar man heel graag 'hallo' had willen zeggen tegen deze groep mensen. "Andy was teleurgesteld dat hij het toernooi moet missen maar opgelucht dat hij niet zo ziek is als eerst werd gevreesd", aldus zijn vrouw.

"Ik weet dat veel mensen zeggen dat Andy te zwaar is en dat hij te veel drinkt, maar deze ziekte heeft daar niets mee te maken", liet Jenny Fordham in een verklaring weten.