[Upd]PSV doet bod op Lazovic

René (Eilanden)
Na een half seizoen neemt Danko Lazovic wellicht al afscheid van Vitesse. PSV heeft namelijk bij de Arnhemmers een bod op de Servische spits neergelegd.

De Eindhovenaren zijn op zoek naar versterkingen voor de aanval. Onder andere Leonardo en Eduardo da Silva bleken niet haalbaar, waarna men nu probeert om de topscorer van Vitesse binnen te halen. De spits scoorde tot nu toe veertien keer.

Lazovic heeft nog een contract tot en met 2010, dus er zal door PSV diep in de buidel getast moeten worden. Daarnaast is het ook nog onzeker of Vitesse mee wil werken aan een tussentijdse overgang van de Serviër. Trainer Aad de Mos meldde eerder al dat wat hem betreft Lazovic voor geen enkele prijs mag vertrekken.

Update

Vitesse heeft het bod afgeslagen. Volgens Vitesse-directeur Jan Streuer was het bod van PSV op de 23-jarige spits 'lachwekkend laag'. Streuer heeft gezegd dat de Arnhemse club zelf denkt aan een bedrag van 9 miljoen euro. Pas als een club bereid is om een dergelijk bedrag te betalen voor Lazovic, valt er volgens Streuer te praten over een transfer.