Bayern München uitgeschakeld in DFB-Pokal

Gerard (RedFever007)
Er werden gisteravond vier duels gespeeld om de Duitse DFB Pokal. Bayern München wist zich niet te kwalificeren voor de volgende ronde, het verloor van Alemannia Aachen. Hannover 96 en VfL Wolfsburg lukte dit wel, evenals Kickers Offenbach.

Bayern München hoeft zich niet meer te richten op de Duitse beker, gisteravond werden Die Roten door Alemannia Aachen uitgeschakeld. In de eerste helft had Bayern niets in te brengen en liep de thuisploeg uit naar een 3-0 voorsprong. In de tweede helft kwamen de bezoekers sterk terug. Op aangeven van Roy Makaay scoorde Podolski. De tweede treffer van München kwam op naam van Mark van Bommel. Makaay had daarna enkele goede kansen op de gelijkmaker maar die kwam er niet. Kort voor het einde besliste Jan Schaudraff de wedstrijd definitief: 4-2

VfL Wolfsburg verzekerde zich ten koste van tweededivisionist Greuther Furth, voor de volgende ronde. Wolfsburg kwam in de uitwedstrijd op voorsprong via Krynowek en Klimowicz. Zeven minuten voor tijd bracht Stefan Reisinger de spanning terug door de aansluitingstreffer te maken maar een doelpunt in blessuretijd van Rick Hoogendorp bezegelde het lot van Greuther Furth.

Overige uitslagen:
Kickers Offenbach – Burghausen: 2-1
Hannover 96 – MSV Duisburg: 1-0