McGregor sponsor Spyker F1

Joris (RenikNL)
McGregor Fashion Group N.V. zal de komende drie jaar als sponsor aan het team van Spyker F1 zijn verbonden. Spyker sloot vandaag een overeenkomst met de kledingfabrikant.

McGregor was al sponsor van het Spyker Squardon, dat actief is in de LMES-serie. Nu is ook een overeenkomst gesloten voor sponsoring van het Formule 1-team van Spyker. De merknaam McGregor zal op de achtervleugel van de bolide komen, op de overall en op de helm van de rijders.

Daarnaast zal McGregor samen met Spyker in het voorjaar van 2007 een exclusieve collectie lanceren.

Jan Paul ten Hoopen, commercieel directeur van McGregor over de overeenkomst: "McGregor en Spyker delen een unieke heritage en een "pure passion"voor craftmanship, design en exclusivity.Voor ons is Spyker Formula One een ideaal internationaal platform om de groei van McGregor in de nabije toekomst te versnellen in sterk opkomende markten zoals Frankrijk, Zwitserland, Italië, Spanje en Portugal en onder de aandacht te brengen van een breder publiek."

"De keuze voor Spyker Formula One Team was een logische volgende stap in de jarenlange samenwerking die we sinds de heroprichting van Spyker met elkaar onderhouden. Daarnaast zullen we als onderdeel van de samenwerking een exclusieve "Spyker Formule One by McGregor" collectie als vervolg op de succesvolle Spyker Squadron collecties op de markt gaan brengen."

Michel Mol, directeur Spyker F1:"We zijn zeer ingenomen met de samenwerking met een gerenommeerd internationaal merk als McGregor. Als teamsponsor helpen ze ons de prestaties van het team verder uit te bouwen. De overeenkomst, met een looptijd van tenminste 3 jaar, weerspiegelt de lange termijn visie die beide partijen delen."