Doll blijft trainer van Hamburger SV

Sjors (Sj0rSz)
Hamburger SV heeft laten weten dat de ploeg verder wil met Thomas Doll. Het bestuur van de Duitsers heeft aan de trainer laten weten dat hij ook in de tweede helft van het seizoen op de bank zal zitten. Door dit besluit komt er een einde aan de geruchten dat de oefenmeester weg zou moeten.

Woensdag werd er door vijf personen van Hamburger SV overleg gevoerd over de toekomst. Doll, sportief directeur Dietmar Beiersdorfer en bestuursvoorzitter Bernd Hoffmann maakten deel uit van dit selecte gezelschap. Uiteindelijk kwam men met de conclusie dat de oefenmeester niet werd ontslagen. Hier was ook geen reden voor, aangezien de huidige trainer veel krediet heeft bij zowel de spelers als de supporters.

De spelersgroep, waaronder ook Nigel de Jong, maakte dit dinsdag nog eens duidelijk met behulp van een spandoek. Op het spandoek was 'Doll en Beiersdorf moeten blijven' te lezen. Hamburger SV eindigde vorig seizoen nog als derde in de Duitse Bundesliga. Momenteel vertoeft de ploeg op een teleurstellende zeventiende stek.