Valencia blij met loting

Maikel (WeebI)
Valencia-coach Quique Sánchez Flores heeft aangegeven dat hij tegen het Italiaanse Internazionale wilde loten in de volgende ronde van de Champions League.

Voor Flores betekent de ontmoeting met de Italiaanse koploper een lastige wedstrijd, waarin zijn team alles moet geven. In het seizoen 2002/2003 ontmoetten de twee clubs elkaar ook, in de kwartfinale van het toernooi. Toen waren het de Italianen die aan het langste eind trokken. Flores wil dat verlies nu gaan rechtzetten.

"Ik wilde Inter loten omdat het een prestigeuze wedstrijd is", legde de Spanjaard uit. "Internazionale is een grote club, maar we zullen elkaar treffen als gelijken. We hopen natuurlijk op een victorie, nadat zij ons vier jaar geleden versloegen. Er waren geen clubs bij waarvan je zeker was dat je kon winnen, dus ben ik tevreden met Inter."

Technisch directeur van Valencia, Amedeo Carboni, was in Nyon om de loting bij te wonen en denkt dat Inter niet blij is met de uitslag. "Ze hebben spelers met veel ervaring in dit soort competities en doen het ook goed in de Serie A. Het zullen twee geweldige wedstrijden worden, maar ze zullen niet blij zijn met de loting."