Ancelotti bang voor Celtic

Maikel (WeebI)
Carlo Ancelotti denkt dat de Champions League ontmoeting met Celtic verre van makkelijk wordt. De coach van het Italiaanse AC Milan zag zijn ploeg gisteren tegen de Schotten loten.

De Schotse kampioen eindigde als tweede in Groep F, en won al haar thuiswedstrijden, zelfs tegen Manchester United. Ancelotti gelooft dat het een zware test wordt, maar heeft ook vertrouwen in een goed resultaat.

"Celtic heeft een goed team", vertelde Ancelotti. "Ze versloegen Manchester United, en het is een beangstigende ploeg. Kijkend naar de sfeer die we in Glasgow tegen gaan komen, zal het een voordeel zijn dat we de beslissende wedstrijd thuis in het San Siro mogen spelen."

Ondanks dat Milan het bijzonder slecht doet in de Italiaanse Serie A, wist het toch vrij simpel winnaar te worden van Groep H van de Champions League. "We zullen een ander Milan zien in februari", aldus Ancelotti. "Enkele van onze topspelers zullen dan weer inzetbaar zijn. De winterstop tussen de eerste en de tweede ronde is daarom cruciaal."