Werder bekijkt interesse Klose

Maikel (WeebI)
Werder Bremen heeft enkele Europese clubs uit Engeland, Italië en Spanje de oren gespitst. De Duitse club meldde namelijk dat ze zullen luisteren naar eventuele in Miroslav Klose geïnteresseerde clubs.

De spits, die op de twee afgelopen WK's topscorer werd en regerend Duits topschutter is, heeft door zijn indrukwekkende vorm de aandacht van veel clubs geëist. De geboren Pool wil zelf ook graag een nieuw avontuur, buiten Duitsland. De club beseft dan ook, dat als ze nog iets willen verdienen aan Klose, ze hem beter kunnen verkopen aan het eind van het seizoen, aangezien het huidige contract loopt tot de zomer van 2008.

"Als hij ons vertelt dat hij graag weg wil, zullen wij ons beraden", meldde Werder's technisch directeur Klaus Allofs. "We zullen er echter alles aan doen om hem ervan te overtuigen dat hij moet blijven. Een transfer is wel een mogelijkheid, als de financiële details in orde zijn en we een vervanger hebben."

Als Italiaanse media het bij het rechte eind hebben, zou Klose's volgende club wel eens Juventus kunnen zijn. De Oude Dame zal waarschijnlijk promoveren naar de Serie A aan het eind van het seizoen en wil de selectie weer versterken. Coach Didier Deschamps zal genoeg geld tot zijn beschikking hebben om enkele topaankopen te doen, waardoor Juventus weer volledig op oorlogssterkte zal verkeren.