Henry ontkent ruzie met Wenger

Sjors (Sj0rSz)
Thierry Henry wil niet bevestigen dat er onenigheid is ontstaan tussen hem en Arsène Wenger, trainer van zijn ploeg Arsenal. De Britse media suggereren namelijk dat de Franse aanvaller afgelopen vrijdag de training verliet in een zeer slecht humeur.

De reden zou zijn dat Henry afgelopen weekend, tijdens de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur, niet in actie zou komen. "Ik was inderdaad kwaad, maar alleen omdat ik mijn ploeg niet kon helpen op het veld", lichtte de Frans international toe. "Het was moeilijk te accepteren. Maar ik ben zeker niet kwaad geworden op Wenger."

Henry miste vorig weekend de wedstrijd tegen Bolton Wanderers ook al vanwege klachten aan zijn nek. Eerder deze week werd bekend dat hij een blessure aan zijn dij zou hebben. Het gevolg is nu dat hij waarschijnlijk drie maanden niet kan spelen, omdat hij veel te lang doorgespeeld heeft ondanks de klachten. Bovendien heeft de Fransman een zenuw beschadigd.

"Het zal enige tijd duren voor de pijn volledig is verdwenen", was het nuchtere commentaar van Henry. "Ik heb dit jaar zo'n zestig wedstrijden gespeeld en nu zegt mijn lichaam 'stop'. Het is verstandig om hier naar te luisteren"