Henry: "Arsenal heeft te smalle selectie"

Sjors (Sj0rSz)
Thierry Henry, speler van Arsenal, denkt te weten waarom zijn ploeg onder de maat presteert in het Premiership. De international van Frankrijk is namelijk van mening dat de selectie van de ploeg uit Londen verbreed moet worden. Hij hoopt dan ook dat er in de winterstop nieuwe krachten worden aangetrokken.

"Er zijn gewoon teams die meer geld hebben dan wij. Maar je kunt er zeker van zijn dat Arsène Wenger in januari een paar koopjes binnenhaalt", waren de woorden van Henry tegenover SkySports. "Een speler die bij me opkomt als mogelijke aankoop is Shaun Wright-Phillips. Als Arsenal hem zou kunnen lenen, dan gaat hij het hartstikke goed doen."

Op dit moment staat Arsenal in de Engelse competitie op de derde plaats. Opvallend is wel het verschil in aantal punten. Manchester United, lijstaanvoeder van het Premiership, heeft zestien punten meer dan de ploeg uit Londen. De ploeg van Sir Alex Ferguson heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Ook de nummer twee, Chelsea, heeft een riante voorsprong van tien punten.