Hofs niet tegen AS Nancy

Sjors (Sj0rSz)
Feyenoord kan donderdag, in het UEFA Cup-duel tegen AS Nancy, geen beroep doen op Nicky Hofs. De speler heeft namelijk teveel last van zijn knie en zal tegen de Fransen niet meespelen.

"Hij is al twee keer geopereerd aan zijn kruisbanden en de knie is nu wat opgezwollen", aldus trainer Erwin Koeman op de website van de club. "Dat heeft te maken met het drukke programma en dat ik zo vaak een beroep moet doen op dezelfde jongens, waartoe hij dus ook behoort. Ik zal geen risico met hem nemen."

De oefenmeester van Feyenoord oefent wel druk uit op Karim Saidi. De verdediger keerde, na een oefeninterland met Tunesië, terug bij de Rotterdamse ploeg met knieklachten. Inmiddels traint hij weer met de selectie mee, maar geeft de 23-jarige Tunesiër wel aan dat hij er af en toe nog last van heeft. Koeman gaf aan dat dit geen reden hoeft te zijn om tegen AS Nancy niet te spelen. "Ik vindt dat je af en toe ook met pijn moet kunnen spelen. Er is bijna geen voetballer die pijnvrij speelt. Op die maner kun je juist iets terugbetalen aan je club."