Quick sponsort SpykerF1

John (Spooky4u)
Het Nederlandse sportmerk Quick sponsort SpykerF1 voor het komende seizoen. Zij zullen onder andere de kleding en schoenen van het team gaan leveren.

Door samen te werken wil men een stijlvolle ‘Spyker by Quick’ kledinglijn opzetten, en zal Quick de overalls en schoenen van het team gaan leveren. Tevens zal Quick op de SpykerF1 wagens en overalls van de coureurs te zien zijn.

Rini van Trigt, directeur Quick Sports International BV, is zeer tevreden met de sponsordeal: ”Wederom hebben wij een mijlpaal behaald, we zijn zeer verheugd om met SpykerF1 te Formule 1 wereld te betreden. Door onze Nederlandse afkomst en de drang om internationale bekendheid te verwerven hebben Spyker en Quick belangrijke overeenkomsten. We kunnen nu veel makkelijker op de globale markt opereren en laten zien dat we mooie, degelijke en kwalitatief goede producten in het assortiment hebben.”

Colin Kolles, teambaas SpykerF1:”Het ligt in de visie van SpykerF1 om alles zo goed en perfect mogelijk geregeld te hebben. Met deze overeenkomst wordt ons team uitgerust met perfect aangemeten schoeisel. SpykerF1 wil bij de start van het nieuwe seizoen met een frisse en dynamische uitstraling op de startgrid staan, en kan daarbij partners die deze eigenschappen ook hebben goed gebruiken.”

Christijan Albers, coureur SpykerF1:”Ik ben erg blij dat het beroemde en hippe merk Quick zich bij ons aansluit voor het nieuwe seizoen. Nog mooier is dat ikzelf persoonlijke betrokken ben bij het ontwikkelen van de raceschoenen. Ik ben benieuwd naar het resultaat en weet zeker dat we er ‘Quicker’ van worden. Ergens tijdens het nieuwe seizoen zal Quick mijn persoonlijke raceschoen op de markt brengen, de Q Maximum Attack. De schoen zal gemaakt zijn van hightech materiaal en mijn handtekening zal er op komen te staan. Nu kan iedere fan voelen hoe het is om in mijn schoenen te staan. Ik wil ook nog kwijt dat het fantastisch is dat zoveel Nederlandse bedrijven SpykerF1 willen sponsoren. Dit moedigt het team en mij aan om nog meer ons best te doen.