Manchester geen optie voor Becks

Maikel (WeebI)
Ex-Engels international David Beckham heeft onlangs aangegeven dat hij een terugkeer naar zijn oude club Manchester United uitsluit. De Engelsman staat onder druk bij zijn club Real Madrid.

Beckham is op het moment in onderhandeling over een contractverlenging bij Real Madrid, maar omdat hij van coach Fabio Capello niet veel speeltijd krijgt wil hij eerst zekerheid. Zijn huidige contract loopt aankomende zomer af, waardoor hij transfervrij mag vertrekken.

Becks heeft al van de Spanjaarden te horen gekregen dat hij met andere clubs mag onderhandelen voor een overgang in januari, als hij vindt dat zijn toekomst niet in het Santiago Bernabéu stadion ligt. Toch is een terugkeer naar de club waar hij een ster werd geen optie voor de middenvelder.

"Ik heb prachtige jaren gekend bij Manchester United - veel, heel veel geweldige jaren. Maar dat is voorbij", vertelde hij The Sun. "Natuurlijk mis ik mijn vrienden in Manchester en zijn er andere dingen waar ik naar terug verlang - maar dat hoofdstuk is afgesloten."

Ondertussen is er veel belangstelling voor Beckham. Uiteraard wil Real Madrid zijn contract verlengen, maar er zijn meer kapers op de kust. Vanuit de Verenigde Staten zijn Major League-clubs met veel geld geïnteresseerd in de ex-aanvoerder van Engeland. Ook vanuit zijn vaderland gaan er geruchten dat clubs als Arsenal en Newcastle United een oogje hebben op DB7.