Mourinho voelt zich wederom bestolen

Olga (Nuongirl)
Na afloop van de Champions League wedstrijd tussen Chelsea en Barcelona (2-2) heeft José Mourinho weer van zich doen spreken.

De oefenmeester vond dat de Catalaanse club veel te veel schwalbes maakte. "Ik denk dat het niet gemakkelijk is om scheidsrechter te zijn als iedere minuut weer iemand op de grond ligt. Ik denk dat Frank Rijkaard zich gelukkig mag prijzen, want Barcelona is Barcelona. De sterspelers die hij heeft en de manier hoe zij elke wedstrijd weer worden beschermd door de arbitrage maakt mij jaloers," aldus Mourinho.

De trainer van Chelsea zei dat zijn ploeg onder andere twee strafschoppen verdiende, maar dat die hen door de arbiter werden onthouden. De Portugees klaagde niet alleen, Mourinho zei dat hij tevreden was met de resultaten in de Champions League. "We zijn dicht bij het veiligstellen van de eerste plaats in de groep. Het was een zeer sterk optreden van ons, het was fantastisch. Het was erg moeilijk dat we al zo vroeg in de wedstrijd een tegendoelpunt incasseerden, maar we hebben de rest van het duel met zeer veel zelfvertrouwen gespeeld".