[Upd]Ronde vijf gaat deels toch door

Wouter (ziggyziggyziggy)
In tegenstelling tot onze eerdere berichten zal de vijfde ronde van de voetbalmanager toch doorgaan, zij het in een aangepaste vorm. Doordat de problemen met de websites van FOK! nu afdoende zijn opgelost, willen we deze ronde niet verloren laten gaan.

In de vijfde ronde zullen de wedstrijden die op woensdag 25 en donderdag 26 oktober gespeeld worden danwel zijn gespeeld, niet meetellen.

De wedstrijden van zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober plus de uitgestelde wedstrijd Vitesse-SC Heerenveen van 29 november zullen wel meetellen in deze ronde.

Om iedereen voldoende kans te geven zich voor te bereiden voor de wedstrijden van dit weekend, kan er tot zaterdag 28 oktober 18:30u gewisseld worden.

Helaas is het technisch niet haalbaar om reeds uitgevoerde wissels terug te draaien. We bieden onze excuses aan voor eventueel verloren gegane wissels, evenals voor de verwarring die kan zijn ontstaan rond deze vijfde ronde, en wensen iedereen alsnog veel speelplezier tijdens de voortzetting van de FOK! Voetbalmanager.

Update

Na lang beraad, en na het binnenkomen van verschillende mails hierover, hebben we besloten om de uitgestelde wedstrijd Vitesse-SC Heerenveen niet mee te laten tellen voor ronde 5. Dit omdat als de wedstrijd niet was uitgesteld, hij uit deze ronde van de FOK!voetbalmanager was geschrapt.

Er kan nog worden gewisseld tot zaterdag 28 oktober 18:30u.