Perez heeft draai gevonden

Olga (Nuongirl)
In een interview met het Algemeen Dagblad heeft Kenneth Perez gezegd dat hij zijn draai bij Ajax gevonden heeft. De voormalig speler van AZ begon zeer moeizaam in Amsterdam, maar lijkt nu een basisplaats veroverd te hebben na zijn sterke optredens van de afgelopen weken.

Perez werd in de wedstrijd tegen Feyenoord, waarin hij twee assists maakte en tweemaal scoorde, ondanks zijn sterke optreden toch gewisseld. De Deen was niet blij met deze ingreep. "Het ging op dat moment heel erg lekker. Ik heb nog niet al te veel gespeeld dit seizoen. Als het dan zo goed loopt als zondag tegen Feyenoord, dan wil je het liefst tot de volgende ochtend doorspelen. Daarom baalde ik zo, ik wilde gewoon heel graag."

De eerste paar wedstrijden presteerde Perez matig. "Ik heb nu pas het gevoel dat ik er echt bij hoor. Zo van: dit is mijn nieuwe omgeving, hier gaat het gebeuren. De eerste maanden moest ik wennen. Bij AZ liepen voor mij vertrouwde mensen rond, hier moest ik iedereen eerst leren kennen. Dat duurt even."