[Upd] Aangaande de voetbalmanager

Corné (Curchulain)
Het zal jullie niet ontgaan zijn: FOK! is in rep en roer doordat bijna alles onbereikbaar is. dat heeft ook gevolgen voor FOK!sport, hoewel dat niet voor iedereen van jullie te merken valt.

Voor wie niet permanent is ingelogd, is het niet mogelijk om in te loggen. Dat betekent dat een deel van de deelnemers aan de voetbalmanager wel zijn of haar team kan wijzigen, en de rest niet. Omdat wij dit een oneerlijke situatie vinden, en omdat wij niet weten of iedereen een redelijke kans zal krijgen om zijn of haar team te wijzigen, hebben we besloten om ronde 5 van de voetbalmanager niet door te laten gaan.

Dat laat ons nog een probleem. Wie wel kon inloggen, of permanent ingelogd is, zal mogelijk al wissels hebben uitgevoerd, en wel met de wedstrijden van de vijfde ronde in het hoofd. We zullen onze uiterste best doen om deze users geen nadeel te laten ondervinden van het afblazen van deze ronde.

Voor het moment betekent het dat wisselen geen nut heeft. Niet voor ronde vijf, maar ook niet voor ronde zes. Zodra wij meer weten over de ontwikkelingen rond FOK! in het algemeen en de voetbalmanager in het bijzonder, zullen wij dat hier laten weten. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Update, 25 oktober 15:16
Ondanks dat FOK! het weer lijkt te doen, blijven we bij de beslissing om de vijfde ronde te laten vervallen.

Het is ons duidelijk dat dat als niet leuk ervaren wordt, maar wij kunnen het ook niet maken om een beslissing als deze terug te draaien nu - naar wij aannemen - iedereen van onze beslissing op de hoogte is. Het spijt ons zeer dat deze beslissing niet voor een ieder helemaal zonder nadeel uitpakt, zoals ons via de feedback ook is gemeld, maar het spijt ons nog veel meer dat wij deze beslissing hebben moeten nemen.