Punten ronde 4

Corné (Curchulain)
Er zijn weer twee speelronden in de Eredivisie voorbij, wat betekent dat we de punten voor ronde vier van de FOK!voetbalmanager bekend kunnen maken.

Winnaar van deze ronde is Mosselmaster, met 107 punten. Mosselmaster wordt gevolgd door Fritzz, die 99 punten bijeen wist te sprokkelen. 98 punten waren voor orchideusstuifmeelsnuiver en morumbi genoeg om gedeeld derde te eindigen.

Voor de tussenstand betekent dit dat orchideusstuifmeelsnuiver nu aan de leiding gaat met 365 punten, gevolgd door Japiw met 360 punten en HOI_Ohout, vorige ronde nog leider, met 349 punten.

Bij de subleagues zien we dat Strijd der titanen net als vorige ronde de meeste punten wist te vergaren, namelijk 84. antropogenetica eindigde als tweede met 76 punten. Op de derde plaats vinden we, met 74 punten, ouwe.

De tussenstand leert ons dat antropogenetica nog steeds bovenaan staat met 291 punten. De tweede plaats wordt momenteel bezet door Il mondo met 267 punten, en Scribbly behaalde tot nu toe 261 punten, goed voor een voorlopige derde stek.

Tot aanstaande woensdag, 25 oktober om 18:00 uur, kan er gewisseld worden. Dit vroege tijdstip is vastgesteld in verband met de vijf wedstrijden die voor woensdagavond op het programma staan.