Zorgen HSV steeds groter

Sjors (Sj0rSz)
Het gaat Hamburger SV alles behalve voor de wind. Gisteren verloor de ploeg van Thomas Doll kansloos van FC Porto (4-1) in de strijd om de Champions League. Bovendien verloor het opnieuw een speler, namelijk Raphaël Wicky. De middenvelder heeft een blessure aan zijn dijbeen en is drie tot vier weken niet inzetbaar.

HSV kent tot dusver een tegenvallend seizoen. De ploeg staat na drie verloren duels op de voorlaatste plaats in groep G van het Europese toernooi. Bovendien heeft de Duitse ploeg te maken met een volle ziekenboeg. In het duel tegen de Portugese ploeg kon Doll niet beschikken over Rafael van der Vaart, Vincent Kompany, Guy Demel, David Jarolim, Bastian Reinhardt en Benny Lauth.

"Alles zit momenteel gewoon tegen", waren de trieste woorden van Doll. Een opsteker voor HSV is de eventuele terugkeer van Van der Vaart komend weekend tegen Bayer Leverkusen. De Nederlandse international heeft de afgelopen weken niet kunnen spelen in verband met een blessure aan zijn bovenbeen. Deze is nu zover hersteld dat er een goede kans is dat de middenvelder zondag terug zal keren op het voetbalveld.