Punten zeventiende ronde

Wouter (ziggyziggyziggy)
De op-een-na-laatste race van het seizoen en dus ook de voorlaatste ronde in de F1manager zag weer wat verrassende uitslagen, mede door het onverwachte uitvallen van Michael Schumacher. Hieronder lees je wat dat voor de standen heeft gedaan.

Winnaar van deze ronde was Dr.Maitimo. Hij scoorde maar liefst 449 punten. Op de tweede plaats kwam Flip4x4 met 445 punten, gevolgd door VerrekteZakHooi met 442 punten. De vierde plaats werd gedeeld door drie spelers die ieder 440 punten hebben gescoord, namelijk jevre, RPM en TheLemon.

In het totaalklassement heeft Proud2beDiepfries vanaf de derde plaats de koppositie overgenomen met 4715 punten. Ook RobbieF1 is twee plaatsen gestegen, naar nummer twee. Hij heeft 4704 punten. Weekstrom, die vorige week nog tweede stond, heeft nu 4701 punten en is een plekje gezakt.

Bij de subleagues is de ronde gewonnen door R.I.P.Ferrari met 429 punten. Op grote afstand, met 386 punten, volgde 't Hok. De Piepers zijn met 385 punten derde geworden, Detering vierde met 380 punten en de vijfde plaats was voor Kober Racing !!!, die 364 hebben gescoord.

Dat betekent dat in het totaalklassement R.I.P. Ferrari uiteraard de eerste plaats heeft behouden, met 4538 punten. Hun voorsprong op Twijzel boppe is nog verder gegroeid, want deze nummer twee heeft nu 4274 punten. ToetToet heeft nu 4176 punten en blijft staan op de derde plaats.

De laatste race van het seizoen is de Braziliaanse Grand Prix. Je kan hiervoor je tactische wijzigingen in je team tot zaterdag 21 oktober 00.01u aanbrengen.