FOK!sport zoekt devtalent

Olga (Nuongirl)
FOK!sport groeit. Er staan veel veranderingen op stapel en daarom zijn we op zoek naar versterking voor ons devteam. Heb je interesse en tijd om je technische kennis en ervaring met ons te delen, lees dan even verder.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar mensen die voldoende kennis van en aantoonbare ervaring hebben met PHP en MySQL, en raad weten met JavaScript, HTML, CSS en hoe je deze correct gebruikt. Je hebt een duidelijke programmeerstijl en kunt je programmeerkeuzes duidelijk toelichten in overzichtelijke documentatie. Je bent gewend of bereid te werken volgens vastgestelde coderings-conventies en planningen, en je kunt in teamverband functioneren. Daarnaast zou het leuk zijn als je een sportliefhebber bent.

Wat kun je verdienen?

Je verdient als FOK!devver niets, behalve natuurlijk eeuwige roem en de waardering van je medeFOK!kers.

Hoe kun je solliciteren?

Heb je zin en vooral ook tijd om je voor langere tijd voor FOK! in te zetten, dan zien we je sollicitatie graag verschijnen. Deze kun je sturen naar it@fok.nl met als onderwerp Sollicitatie FOK!sport. Vergeet in deze mail niet te vermelden wat je ervaringen op ontwikkelgebied zijn, en het meesturen van voorbeeldcode is hierbij een pre.