[Upd] Ali Elkhattabi stopt ermee

Olga (Nuongirl)
Ali Elkhattabi hangt per direct zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De 29-jarige spits heeft zijn zoektocht naar een nieuwe club gestaakt.

Vooral voor Sparta maakte Elkhattabi faam als goalgetter. Het leverde hem een overgang naar AZ op, maar in Alkmaar kon hij geen vaste basisplaats veroveren. Daarom vertrok hij naar RBC Roosendaal, maar in zijn laatste seizoen liet hij qua productiviteit weinig van zich spreken.

De zoektocht naar een nieuwe club leverde weinig op, alleen NAC Breda kwam met een voorstel over de brug, maar dat werd afgewezen omdat het te laag zou zijn. "Aan de andere kant ben ik blij dat ze überhaupt interesse hebben getoond, want verder heb ik niets gehoord. Jammer. Sparta bijvoorbeeld, daar zou ik echt heel graag nog voor willen uitkomen. Vroeger heb ik vaak gedacht dat ik daar de laatste jaren van mijn carrière zou slijten."

Elkhattabi speelde in totaal 238 competitiewedstrijden, waarin hij 81 keer wist te scoren. Hij gaat zich nu richten op het onroerend goed.

Update:
Ali Elkhattabi heeft ontkend dat hij zal stoppen met het voetbal. Er is zeer zeker een kans dat de aanvaller zijn carriére zal beëindigen, maar volgens hem is hier nog geen sprake van. Mocht het zijn dat een club zich voor de Marokkaan meldt, dan zal hij zijn voetbalschoenen nog niet bij het vuilnis zetten. "k sta absoluut open voor een club. Bij een goede aanbieding wil ik best nog een paar jaar voetballen", was de reactie van Elkhattabi.