Albers: "We blijven vechten voor punten"

Olga (Nuongirl)
Aankomend weekend rijdt Christijan Albers voor het eerst een race in de oranje Spyker MF1-auto. De 27-jarige Nederlander heeft de hoop dat het team kan profiteren van de vooruitgang die het heeft geboekt tijdens de testsessie op het circuit van Silverstone om een goed resultaat te boeken in China.

"Ik heb echt zin in Shanghai. Gisteren ben ik naar China gevlogen. Woensdag begin ik met de voorbereiding met het team. We hebben vorige week veel informatie verzameld tijdens de test in Silverstone. Hopelijk hebben we de juiste bandencompounds gekozen. Als we de progressie die we hebben geboekt tijdens het testen, kunnen omzetten in goede resultaten, dan wordt het een mooi weekend in China," aldus de Nederlander.

Albers zei ook dat het circuit van Shanghai erg zwaar zal zijn voor de banden en dan vooral de voorbanden."Ik rijd met mijn tweede weekend met dezelfde motor, dus we zullen in de trainingen weinig rijden om op die manier de motor te sparen. We hebben verder nog een paar kleine upgrades voor de auto. We zullen tot de laatste race van het seizoen blijven doorvechten en hopelijk pakken we onderweg nog wat punten. Deze zijn erg belangrijk voor zowel het team als mijzelf."