Booy hekelt media

Olga (Nuongirl)
In het Algemeen Dagblad heeft Foeke Booy gezegd dat hij het niet eens is met de meningen die de media spuien, als een club twee wedstrijden achter elkaar verliest.

FC Utrecht, de club van Foeke Booy, had een matige start met vier punten uit vier comeptitiewedstrijden. Booy vindt echter niet dat volgende twee wedstrijden, tegen SC Heerenveen en Ajax, cruciaal zijn. "Natuurlijk zijn ze belangrijk, met name Heerenveen is een directe concurrent voor een plek in de play offs. Maar cruciaal is wel een heel beladen woord. Als je de media mag geloven spelen dit weekeinde wel tien clubs uit de eredivisie cruciale wedstrijden. We krijgen hier zo langzamerhand opgeklopte Spaanse en Italiaanse toestanden," aldus Booy in het AD.

"Als je twee wedstrijden achter elkaar niet wint, voeren de media de druk flink op. Ik doe daar niet aan mee. We willen van Heerenveen winnen, zoals we elke wedstrijd, liefst met goed voetbal, drie punten willen pakken, maar van extra druk is geen sprake. Het seizoen is pas begonnen."