Charisteas: 'Goed gevoel bij Feyenoord'

Gerard (RedFever007)
Angelos Charisteas heeft maandagmiddag zijn eerste training voor Feyenoord afgewerkt. De van Ajax overgekomen spits liet weten een ‘goed gevoel’ te hebben bij de Rotterdamse club.

Direct na de training liet de Griekse spits blijken dat hij er vertrouwen in heeft. ”Ik heb een goed gevoel bij de club. Ik wil zo snel mogelijk het vertrouwen van de supporters winnen”, aldus de 26-jarige aanvaller.

Over de rivaliteit tussen de stadionclub en zijn vorige werkgever zei Charisteas het volgende: ”Ik heb begrip voor de fanatieke fans van Feyenoord. De rivaliteit met Ajax is nu eenmaal groot. Maar in Griekenland is de strijd tussen de topclubs ook heel pittig. Dus ik ben wel wat gewend.”

Tot slot wilde de Griek nog kwijt dat hij door zowel de selectie als door de technische staf goed ontvangen is. ”Natuurlijk werd er in de kleedkamer wel een beetje gelachen over het onthaal dat me buiten te wachten stond. Maar dat viel me echt wel mee. Ik was zeker niet bang om door de haag van supporters naar het trainingsveld te lopen. Maar nu heb ik genoeg in de media gezegd. Zondag zal ik in de uitwedstrijd tegen Sparta op het veld antwoord geven. Met hard werken en hopelijk een paar doelpunten.”