Feyenoord: "60% kans op spits."

Kasper_H
Feyenoord is nog steeds op zoek naar een spits en een middenvelder, de kans dat die ook daadwerkelijk aangetrokken worden schat tecnhisch directeur Peter Bosz op 60 procent.

"Het liefst leggen we een spits vast in wie we zo veel vertrouwen hebben, dat we hem een meerjarig contract kunnen bieden. Lukt dat niet, dan moeten we kijken of we niet een speler kunnen huren die ons in elk geval dit seizoen kan helpen", aldus Peter Bosz op een bijeenkomst met de supporters.

"Maar de spoeling is door de tijdsdruk wel dun. Geen enkele club zit in deze fase te wachten op een plotseling vertrek van zijn spits. Ik denk daarom dat we zestig procent kans hebben om vóór donderdagnacht nog iemand vast te leggen. Met daarbij de restrictie dat we wel tevreden moeten zijn over zijn niveau. Bij twijfel halen we niemand."

"Gisteren heb ik nog met Spanje gebeld voor een spits. Ik noem geen namen, maar Kluivert was het zeker niet. Het antwoord dat ik van de speler in kwestie kreeg, was dat hij 2,4 miljoen netto wilde verdienen, anders viel er niet te praten. Dat zijn dus bedragen die Feyenoord niet kan betalen. Anderen waren in een eerder stadium wél bereid naar De Kuip te komen, maar hadden niet het geduld te wachten tot Feyenoord Kuijt had verkocht."

Ook heeft Feyenoord de hoop op Anatoli Timostjsoek nog niet opgegeven. "Er is nog steeds contact met Shakhtar Donetsk. We doen er ook nog steeds alles aan om die jongen in Rotterdam te krijgen, maar tot nu toe heb ik in de gesprekken met Shakhtar telkens alleen maar hetzelfde woord gehoord: njet."