Hargreaves mag niet weg bij Bayern

Gerard (RedFever007)
Owen Hargreaves wil weg bij Bayern München. De Engelsman staat in de belangstelling van Manchester United maar tot op heden wil de Duitse club Hargreaves niet laten gaan.

Manchester United zou bereid zijn 25 miljoen euro voor de middenvelder neer te tellen. De Zuid Duitse club houdt de overgang van Hargreaves tot op heden halsstarrig tegen. Ondanks de belofte dat men de middenvelder hard nodig heeft, na het vertrek van Micheal Ballack, speelt Hargreaves nauwelijks. Zo werd hij buiten de selectie gehouden die afgelopen weekend VfL Bochum versloeg. Ook mocht Hargreaves niet mee naar Spanje waar een vriendschappelijke wedstrijd tegen Barcelona werd gespeeld.

Doordat Bayern Hargreaves niet wil laten gaan wil de speler nu een transfer verzoek indienen om toch het Europese vasteland te kunnen verlaten. Bayern München daarentegen dreigt Manchester bij de FIFA aan te geven vanwege het overtreden van de transfer regels.

Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge: ”Een club mag alleen contact met een speler hebben als de club waar die speler onder contract staat, toestemming heeft gegeven.” De 25-jarige middenvelder heeft nog een contract tot 2010 in München.