Fans Feyenoord willen duidelijkheid

Jerry (Delichris)
In een open brief heeft de supportersvereniging van Feyenoord duidelijkheid geëist van de Rotterdamse clubleiding. Ze maken zich zorgen over de situatie waarin de Rotterdamse club zich momenteel bevindt.

De supportersvereniging zegt dat Feyenoord, door de huidige stand van zaken, dreigt af te zakken naar de middenmoot in de Eredivisie. De club uit de Kuip heeft de afgelopen jaren veel gesaneerd in de grote spelersgroep, de supporters vinden echter dat dit soms met een te botte bijl gebeurd is. "Spelers als Ono en Ghaly zouden we nu goed kunnen gebruiken", vinden ze. Daarnaast vindt de supportersvereniging ook dat de clubleiding talenten uit de eigen jeugd te gemakkelijk naar andere clubs laat vertrekken.

De Rotterdamse aanhang vraagt zich ook af wat er gebeurd met de opbrengsten van de transfers van onder meer Kuyt en Kalou. Zij vinden dat dat geld geïnvesteerd moet worden in nieuwe topspelers. "De ontluisterende nederlaag tegen Groningen van zondag vereist daadkracht en dat betekent echte versterkingen halen. Er komt heel veel geld binnen bij Feyenoord, maar de vraag is of het op de juiste wijze wordt besteed."