Slechts vier spelers op training Chelsea

Gerard (RedFever007)
José Mourinho zal weinig te doen krijgen op de komende trainingen. Door oefeninterlands en blessures zullen slechts vier spelers op de training kunnen verschijnen. De oefenmeester van de club uit Londen zegt dit ‘niet ideaal’ te vinden.

Afgelopen weekend verloor Chelsea de strijd om de Community Shield nadat van Liverpool werd verloren met 2-1. Doordat de club kampt met vele blessures en oefeninterlands van de diverse internationals ziet de coach zich genoodzaakt met iets minder spelers op het traingsveld te staan. ”Ik moet deze week met vier spelers werken, meer zijn er niet. Deze planning is niet echt intelligent zo vlak voor de competitie begint”, aldus Mourinho.

Joe Cole, Petr Cech, Robert Huth, Claude Makéléle en Michael Ballack zijn allen geblesseerd, zij zullen niet meetrainen. Ook riepen diverse bondscoaches internationals op voor de komende interlands. Zo oefent Mickaël Essien dinsdag met Ghana tegen Togo, Geremi komt op dezelfde dag in actie voor Kameroen tegen Guinee, Andrei Sjevtsjenko speelt met Oekraďne tegen Azerbeidzjan.

Wayne Bridge, Frank Lampard, John Terry en Shaun Wright-Phillips nemen het met Engeland op tegen Griekenland. William Gallas verdedigt de kleuren van Frankrijk tegen Bosnië en Herzegovina, Didier Drogba en Salomon Kalou spelen met Ivoorkust tegen Senegal, Arjen Robben gaat met het Nederlands elftal naar Ierland en Lassana Diarra ontvangt met Jong Frankrijk Jong België.

Van de overgebleven spelers zijn de tweede doelman Carlo Cudicini en derde keeper Hilario aanwezig. Ricardo Carvalho en Paulo Ferreira zijn de enige veldspelers die de voetbalschoenen onder kunnen binnen.