Ferguson twijfelt over extra spits

Sjors (Sj0rSz)
Nu Manchester United Ruud van Nistelrooy inmiddels naar Real Madrid is vertrokken beraad Sir Alex Ferguson, manager van de Engelse ploeg, zich over het aantrekken van een extra spits.

Momenteel beschikt de ploeg over vijf spelers die deze positie in kunnen vullen, namelijk Wayne Rooney, Louis Saha, Giuseppe Rossi, Ole Gunnar Solskjær en Alan Smith. Deze laatste keert pas over drie weken weer terug bij de selectie van The Mancunians. Hij hersteld namelijk nog van een gebroken been.

"We hebben genoeg aanvallende mogelijkheden in de ploeg, maar we moeten niet aan het begin van het seizoen met blessures te maken krijgen", aldus Ferguson op de website van Manchester United. "Een blessuregolf heeft ons vorig seizoen ook parten gespeeld."

Momenteel heeft de Engelse topclub twee potentiële aanvallers op het oog. "Er lopen niet veel centrumspitsen rond die we echt willen hebben", vervolgt Ferguson. Eerder deze week wist The Independent te melden dat Manchester United belangstelling zou hebben voor Feyenoord-aanvaller Dirk Kuyt. De club uit Rotterdam ontkende echter dat er een gesprek was geweest met een delegatie uit Engeland.